About me
About me

About Me

Wat leuk dat je benieuwd bent naar het gezicht achter de camera.

30 jaar geleden ben ik op de wereld gezet en mag ik mijzelf Annet van Dorp noemen. Mijn thuisbasis is in Alphen aan den Rijn, waar ik samen met Martijn en onze lieve kat Dobby, woon. Graag neem ik je mee in mijn verhaal, waarin ik je vertel hoe mensen mij intrigeren en wat maakt dat ik met zoveel plezier fotografeer. 

Interesse in mensen is al vroeg bij mij gewekt. De basis hiervoor werd gelegd tijdens mijn jeugdjaren in de omgang met mijn broertje met een verstandelijke beperking. Mondelinge communicatie met hem was maar mondjesmaat mogelijk. Dit heeft mij leren kijken naar ogen, gezichts-en lichaamsuitdrukkingen. Hieruit is ook mijn passie voor de zorg ontstaan. Echt oog voor iemand hebben en samen zoeken naar mogelijkheden om de ander zichzelf te kunnen laten zijn. Ieder mens is uniek. Dat is iets wat ik duidelijk naar voren wil laten komen in mijn baan binnen de zorg, maar is ook terug te zien in mijn werk als portretfotograaf. Belangstelling voor gezichten en ogen als de spiegels van de ziel. 

Ik geniet er van om gezichten in hun puurheid op te laten lichten en zo het echte verhaal te vertellen door middel van beeld. Ik wil graag aan mensen laten zien hoe mooi hun unieke schoonheid is, ook al valt niet elk model binnen de ‘standaardnormen’. De verschillende schoonheden in deze wereld liggen zoveel breder dan de maatschappij ons laat zien en doet geloven. Iedereen is bijzonder en dat is nu net wat ik in mijn portretten wil vastleggen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en jouw verhaal vast te leggen op beeld. Je bent welkom!

Annet is heel geduldig en zeer vakkundig. Zij ziet de emotie en weet deze op het juiste moment te fotograferen. Daarnaast geeft Annet hele duidelijke instructies en handige tips en trics voor het maken van krachtige, doordringende foto’s. Wij zijn Annet enorm dankbaar voor het maken van een prachtige reeks gevoelige, vrolijke, angstige, onzekere, verlegen, stoere, sterke, verdrietige foto’s!

— Klara

Pure foto’s met een prachtige focus op het gezicht. Echt hoe ze is! Bedankt lieve Annet voor je gastvrijheid en prachtige dierbare foto’s, we komen zeker nog een keer bij jou terug!

— Jessica

Onze kinderen voelden zich gelijk op hun gemak bij Annet, ze is een open en spontane vrouw, enorm gefocust op de scherpte van de ogen, heel perfectionistisch. En het resultaat mag er zijn! Ongelooflijk hoe ze het innerlijk van onze 3 kinderen naar de buitenkant heeft vertaald in prachtige foto’s. We zijn hier erg dankbaar voor!

— Richard & Mariska

Annet was super aardig en geduldig. Ze weet perfect hoe ze de mooie kanten van iemand kan benadrukken. Duidelijk veel passie in haar vak! Mijn dochter doet vaker fotoshoots, maar deze foto's zijn echt stunning!

— Susan

Annet maakt prachtige foto's, is geduldig en professioneel. Haar foto's zijn puur en krachtig, een echte aanwinst voor aan de muur! Een absolute aanrader!

— Joey

Met een professionele doch vriendelijke houding bemoedigde ze me tot de juiste houdingen en wist ze me te kneden naar de beste versie van mijzelf. Of je nu professioneel model bent of juist een keer écht mooie portretfoto's zou willen hebben, ik weet zeker dat je bij Annet aan het juiste adres bent.

— Pearl

Deze vrouw is een kunstenaar! Elkaar via Instagram leren kennen, direct een klik en voila daar staat de afspraak! Annet is een bijzondere vrouw met zeer hoge kwaliteiten. Het eindresultaat? No words needed, visit her Instagram/ website! Just in love! Darling, you are the best!

— Kerem
BACK TO TOP